Medlemskap

Så här blir du medlem

Sätt in årsavgiften på postgirokonto 460 4096-0

Enskild medlem 150:-

Extra familjemedlem: 50:-

Förening/organisation: 500:-

Medlemskapet öppnar dörrar till möten och upplevelser.

Vi disponerar ett eget hus på Stallbacken; Duvslaget. Det ligger intill Edsbergs Säteri, just där du stiger in på Stallbacken.

Temakvällar -Alltid en torsdag!

I Duvslaget har vi arrangerat många möten med kulturpersoner från när och fjärran. Samtalskvällar kring angelägna och spännande frågor. Traditionen lever vidare. Samtidigt gäller förnyelse. Folkbildningen är stark i Sverige och söker nya vägar för kunskap som stärker och utvecklar demokratin. Det gäller förstås i hög grad också en förening som Stallbackens Vänner.

Traditioner – evenemang

Uppskattade och återkommande evenemang är valborgsmässofirandet sista april och ”inglöggningen” av midvinter och den annalkande julen i början av december.

”forumEDSVIK”

Som medlem får du Stallbackens Vänners tidning hem i brevlådan. 2013 ger vi ut tre nummer. En hemlig vision är att tidningen ska tända en lokal kulturdebatt i frågor som rör Sollentuna. Har du idéer och uppslag så hör av dig. Vill du skriva själv? Du är mycket välkommen.

stallbackensvanner.se

Ambitionen är att hemsidan ska vara aktuell och att artiklarna i Stallbladet också ska finnas här på webben.

Resultaten börjar märkas

Edsbergs Säteri och Edsbergsparken med sitt vackra och centrala läge är en naturlig plats dit vi söker oss för att berika vår fritid. Här finns möjligheter att ta del av och medverka i kulturyttringar av olika slag. Stallbackens Vänner har genom sina medlemmar haft en avgörande betydelse för utvecklingen och har ambition att tillföra idéer och förslag i den utveckling som nu pågor för fullt.

Som medlem i Stallbackens vänner är du uppdaterad i allt som rör den växande kulturplatsen EDSVIK; Genom föreningen är du med och påverkar.