Efter fågelsången

Äsch, inte blev det så mycket av våren detta år. Kallt, regnigt, mulet. Men fåglarna följde ljuset och sjöng som vanligt vilket kompenserade. Midsommaren kom och öppnar dörren till sommaren på allvar. Fågelsången tonar ner. Det är inte längre så viktigt att jaga en hona eller hävda sitt revir. Ungarna är utflugna. Och vårens och försommarens vackra, utsträckta gröna färgskala blir kortare och lummigare. Vi är i högsommartider.

Jag har säkert hela styrelsen med mig när jag nu önskar medlemmar och alla andra som besöker sidan en skön och vilsam sommar, fylld av njutningar.

Så blir det inte för alla. Livets gränsvärden gäller och Ödet agerar i kraft av sin absoluta nyckfullhet. Hopp och livslust, kärlek och medkänsla vill jag önska att vi får god tillgång till i sommartider.

Bosse Wanngård